Aliances de casament artesanals que us representen com a parella.

L’experiència nupcial joiera que t’ajudarà a crear unes aliances úniques i amb personalitat.

EL MOMENT DE TRIAR LES TEVES ALIANCES

Avui en dia, anar a una joieria de tota la vida a triar les aliances de casament resulta molt fred i intimida una mica. La majoria de parelles escullen les seves aliances en fires, mercats d’artesania o en botiguetes amb encant que els desperten alguna cosa especial.

Durant les vacances, passejant, gaudint d’una terrasseta, del mar, del sol… quan us sentiu guapos, relaxats i disfrutant d’un moment únic.

Per què no viure una experiència similar per escollir les joies més emocionals de la vostra vida en comú?.

Estareu d’acord amb mi que no és el mateix escollir unes aliances entre diverses que viure una experiència junts amb la vostra parella participant en la creació d’unes aliances 100% personalitzades per a vosaltres.

El record que tindreu en mirar les vostres aliances quan passin uns anys no serà el mateix, perquè portaran la vostra essència, l’emoció i l’amor que vau posar en crear-les, així com la vostra personalitat.

El valor sentimental d'una joia es mesura pels records que conservem d'ella.

THOMAS SABO

HOLA! SOC LA MARIONA ARRAUT

El meu nom és Mariona i sóc la creadora d’aquesta experiència joiera premium. Porto l’art a les venes des de petit. Vaig llicenciar-me en Belles Arts i em vaig graduar com a joiera a Barcelona.

Des de sempre m’ha encantat donar a conèixer el que m’agrada i ensenyar als alumnes a sentir l’emoció i el benestar que es aconsegueix quan crees alguna cosa amb les teves pròpies mans, i motivar la gent a que es llanci a ser l’artista que porten dins.

Vaig començar amb Soc una joia amb aquesta idea en ment. Que els nuvis poguessin participar en els diferents processos de creació de les seves aliances perquè reflectissin la seva personalitat i poguessin viure una experiència única que recordarien tota la vida, lluny de la fredor de les joieries tradicionals.

Si has arribat fins aquí, estic segura que saps el valor d'una peça artesanal dissenyada a mà i en la qual tant tu com la parella hi poseu una part de vosaltres. Però tot i així, és per a tu?

SÍ, ÉS PER A MI:

 • Si valores les peces artesanals i el mestratge que hi ha darrere de cadascuna.
 • T’identifiques amb els productors i proveïdors de proximitat, del territori i nacionals, i t’importa mantenir el llegat dels oficis tradicionals.
 • Sents que darrere d’aquesta feina hi ha respecte pel creador i pel medi ambient.
 • Creus en els processos sostenibles.
 • Ets creativa i t’agrada la idea de conèixer tot el que hi ha darrere d’una joia.
 • Si creus que una joia es transmet i és un patrimoni familiar.
 • No vols unes aliances típiques que puguis comprar a qualsevol joieria. Vols alguna cosa especial que us representi a tu i a la teva parella. Que quan miris el teu anell, recordis el procés que vau viure junts per crear-lo, la complicitat, l’energia, els desitjos i els somnis que hi vau posar.

NO ÉS PER A MI:

 • Si consideres que totes les aliances són semblants i triar-ne una o altra no té tanta importància.
 • Si et conformes amb qualsevol cosa.
 • Si la personalització no és quelcom que valoris.
 • Si penses que una joia artesanal no difereix tant d’una que pots trobar a qualsevol joieria.

EL QUE ELS MEUS CLIENTS DIUEN DE LES MEVES ALIANCES:

 

Tens cap dubte?

Abans d'invertir en el servei, aquí tens les preguntes més freqüents que m'han fet i que segurament també et estaràs plantejant:

Tindrem una primera reunió on ens coneixerem, us explicaré els 6 consells per escollir les vostres aliances de casament i em parlareu dels vostres gustos, records i desitjos.

A partir d’això, començaré a treballar en les vostres aliances de casament i us explicaré en tot moment en quin estat es troben i us enviaré fotos perquè us sentiu acompanyats durant tot el procés.

Un cop acceptat el pressupost de la creació de les vostres aliances, s’entregarà el 50% del seu valor i la resta a l’entrega.

Potser no saps res sobre joieria, però necessites unes aliances per al dia de la cerimònia que portaràs tota la vida.

Imagina si un expert en joieria t’acompanyés a triar la peça que millor s’adapti als teus gustos, necessitats i, a més, hagués estat dissenyada pensant en tu i en la teva parella.

El termini ideal per a crear les vostres aliances personalitzades seria començar a treballar entre 6 i 9 mesos abans del casament.

No és el mateix unes aliances de casament que "les teves aliances de casament"

Perquè les aliances són el símbol de la vostra unió i alguna cosa que portareu durant la resta de la vostra vida.

Permet-me explicar-te un últim detall sobre aquesta experiència joiera premium. No només em dedico a crear aliances de casament, sinó que també dissenyo joies nupcials versàtils que podràs utilitzar durant la resta de la teva vida. Perquè seria una llàstima no tornar a portar unes joies tan boniques, no creus?

EL FET DE PERSONALITZAR-LES I FER-LES ÚNIQUES, LES CONVERTEIX EN UNA JOIA PER AL RECORD.

Què vols sentir d’aquí a 10 anys quan miris la teva aliança de boda?

Si alguna cosa tinc clara, és que el sentiment que hi posis serà el que recordaràs, i no em pots negar que no és el mateix escollir una joia entre centenars, que probablement una altra parella tindrà igual, que participar en el disseny de les teves aliances i que siguin irrepetibles.

Espero que alguna cosa d’això t’hagi ressonat. Les aliances de casament són una joia per al record i es mereixen un afecte especial, cosa que a Soc una joia prenem molt seriosament.

T’animes a escollir unes aliances amb personalitat? Sí, i mil vegades sí.