UN ARTESÀ I EL SEU TALLER ES TRASLLADEN AL TEU CENTRE EDUCATIU

Fes que els teus alumnes experimentin els diferents processos creatius de la mà d’un joier artesà sense moure’s de l’escola.

Tallers 100% pràctics perquè la immersió sigui com si els alumnes estiguessin d’aprenents dins d’un taller de joiera real.

Acompanyats sempre d’un artesà, aprendran els diferents processos de disseny i les fases de creació d’una joia utilitzant les eines  i materials habituals d’un joier.

L’objectiu és que gaudeixin del seu vessant creatiu a través de l’experimentació d’una manera lúdica i pedagògica.

QUÈ INCLOUEN ELS TALLERS DE JOIERIA PER ESCOLES I INSTITUTS?

Acompanyament per part d’un artesà que els anirà guiant en la creació de la seva joia

Sessions de dues hores 100% pràctiques.

Eines i materials

 

Els tallers, si cal, es programen a mida i s’adapten a les necessitats de l’escola i els alumnes.

He rebut el segell #primavera360*, que ens avala, per oferir el nostre taller.

Educació 360 és una iniciativa que pretén integrar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones, connectant l’escola, les famílies i tots els recursos i actius de la comunitat.

És com si els murs de l’escola caiguessin i l’escola estigués per tot arreu, i tothom pogués tenir accés a la cultura.

Què et sembla si per celebrar-ho fem possible que els teus alumnes puguin viure, ja, aquesta bonica experiència, abans que s’acabi el curs?

DESCOMPTE del 20% a tots els centres que us hi animeu!

I perquè la celebració sigui molt sonada, també podreu gaudir d'aquesta PROMOCIÓ tots aquells centres previsors que feu ara la paga i senyal, per fer el taller el curs vinent.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Descarrega la guia gratuïta de Soc una joia amb informació per escoles i instituts.

Responsable: Mariona Arraut. Finalitat: enviar-te emails que et puguin interessar i correus comercials. Legitimació: gràcies al teu consentiment. Destinataris: les dades es guarden en Active Campaign, el meu proveïdor d’email màrqueting. Totes les teves dades estan súper protegits, ja que Activi Campaign treballa sota l’acord de seguretat EU-US privacy. Drets: tu manes així que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades en qualsevol moments avisant-me en hola@socunajoia.com. Per a més info pots consultar la política de privacitat.