DESCOBREIX L'OFICI DE JOIER

Mentre gaudeixes de la teva creativitat

Crea diferents joies amb els metalls habituals (llautó, coure, plata, alpaca) i altres que et sorprendran utilitzant totes les eines del joier.

Aprendràs a serrar, calar, esmerilar, picar, donar forma embotir, soldar, polir, etc. tot practicant els 6 passos imprescindibles per crear una peça, amb la nostra ajuda i explicacions detallades dirigides a tot el grup. 

Podràs crear un anell obert, un anell tancat, unes arracades d’aro, altres de botó, una polsera, un penjant….i  poc a poc, crear altres peces que tu vagis imaginant.

Tria el taller que més t'interessi i aprendràs a crear joies fàcilment ,amb les teves pròpies mans i et convertiràs en un joier/a per unes hores:

TALLERS DATES TANCADES

Taller Sant Jordi

21 d'abril a las 18h

Val regal dia de la mare

Oferta especial: 2 persones per 120€ en comptes de 140€

TALLERS VINE QUAN VULGUIS

Tallers tastet de 2 hores 70€. Tu decideixes la data

Estampa i crea sobre metall

Crea un anell talismà

Anell obert

*Descompte del 10% si es reserven dues places.

VOLS FER UN PLA FAMILIAR DIFERENT?

VINE AMB ELS TEUS FILL/ES A CREAR UNA JOIA

Amb Kangur professional

Podràs gaudir de l'experiència amb tranquil·litat, deixar volar la teva imaginació i emportar-te a casa una joia feta artesanalment que sempre que la vegis et transportarà a aquell moment familiar mentre @kangurs_events s'encarrega d'estar amb els petits.

Amb servei de kangur: 145€

o

Crea amb el teu fill: 120€

El preu inclou els pares i el fill/a (o més fills, pregunteu el preu)

¿ET CASES?

CREA LES TEVES ALIANCES DE NOCES TU MATEIX

¿Vols unes aliances personalitzades úniques?

Vine al taller i crea amb la teva parella les aliances que ús acompanyaran tota la vida. Una experiència única per crear unes joies pel record.

460€ en plata (l'or a part)

VINE A CELEBRAR EL TEU COMIAT DE SOLTER/A

¿T'agradaria gaudir d'un comiat diferent?

Una experiència única entre amics i amigues. Mentre jugueu a ser joier@s per una estaona, podeu creareu una peça única que recordareu sempre.

60€ per persona (plata no inclosa. Valorar en el propi taller quin metall utilitzar)

TALLERS REGULARS DE DIMECRES

Cada setmana Taller de joieria

Cada dimecres de 10.00 a 13.00 o de 17.00 a 20.00h podràs venir al taller de creació lliure per crear la teva col.lecció de joies.

54€/sessió + plata a part.

Cada inici de mes reserva tants dimecres com vulguis, per asegurar la teva plaça.

SOC UNA JOIA AL FET A MIDA (a partir del minut 7)

MONOGRÀFICS DE JOIERIA

Aquest Monogràfics es van repetint segons demanda. Informa’t de les noves dates

ANELL AMB CERA

Amb la tècnica de cera amb baix relleu el primer dia crearem un prototip d'anell molt creatiu.

Després el portaré al fonador per convertir-lo en una joia de metall. I finalment, en un segon dia, farem els acabats de joier que pertoquin, per deixar la peça llesta per lluir.

125€ (inclou la fosa a llautó d'una peça)

COLOREJA UNA JOIA

Aprendrás a dipositar l'esmalt i aplicar el foc directament amb bufador/soplet en una peça de joieria que podràs escollir entre diversos models que estaran a la teva disposició. És un exercici simple d'iniciació i molt creatiu.

100€

BAIX RELLEU AMB CERES

Amb la técnica de cera amb baix relleu crearem un prototip de joia.

Després el portaré al fonador per convertir-lo en una joia de metall. I finalment, en un segon dia, farem els acabats de joier que pertoquin, per deixar la peça llesta per lluir.

125€

DEGOTEIG AMB CERES

Juguem a ser joiers per un dia creant a partir de la cera, amb el foc d'una espelma i un bol amb gel. Farem exercicis experimentals per a aconseguir un prototip de joia. La joieria enganxa!

125€

Soc una joia és una experiència de divulgació de l'ofici

Una oportunitat transformar-te en joier mentre jugues a ser artista.

Si ets una persona, creativa, curiosa i amb ganes de gaudir de l’art i l’artesania. Deixaràs escapar l’experiència de crear amb les teves pròpies mans?

T'ESCOLTO

¿T'agradaria un altre taller de joieria?

Totes les propostes són benvingudes!

Responsable: Mariona Arraut. Finalitat: enviar-te emails que et puguin interessar i correus comercials. Legitimació: gràcies al teu consentiment. Destinataris: les dades es guarden en Active Campaign, el meu proveïdor d’email màrqueting. Totes les teves dades estan súper protegits, ja que Activi Campaign treballa sota l’acord de seguretat EU-US privacy. Drets: tu manes així que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades en qualsevol moments avisant-me en hola@socunajoia.com. Per a més info pots consultar la política de privacitat.