MONOGRÀFIC ANELL AMB CERA

Juguem a ser joiers per un dia, coneixem la divertida tècnica de la cera perduda per a aconseguir diferents textures orgàniques, que una vegada foses a metall són precioses per a utilitzar en joieria.

Farem exercicis experimentals amb diferents superfícies texturadas amb gots, pedres, escuradents, imaginació al poder. Que ens permetran traslladar a la cera joiera totes les seves rugositats per a aconseguir un prototip d’anell molt interessant.

Imaginació al poder!.

Com funciona? Qualsevol nivell és benvingut. El monogràfic es divideix en dues parts. A la primera de 3 hores, farem el prototip de l’anell amb la cera. Després portaré la peça al fonador i quan estigui llesta, farem la segona sessió també de 3 hores on farem els acabats finals.

Quant val? El preu és de 125€.  Inclou la fosa d’una peça en llautó. Si la vols en plata, hi haurà un increment de 20€. I si vols fondre un altre peça en llautó tindrà un cost addicional de 15€.

Quan? Dates encara per confirmar. Aquest Monogràfic de dues sessions de 3 hores cadascuna, es va repetint segons demanda. Informa’t de les noves dates 

Que inclou? El preu inclou el material i la guia del mestre de taller, en tot el que necessitis. El material que farem servir serà la cera i la peça es portarà a fondre en llautó. Si algun alumne vol treballar amb plata, tindrà un cost addicional de 20€. Es pot decidir in situ usar-la i pagar l’increment directament en el moment del taller.

Sobre els tallers:

Els tallers s’imparteixen a l’espai Wow Art i Disseny, carrer de Sarret 57 Sabadell, Barcelona.

  • Les places són limitades, et recomanem que t’inscriguis al més aviat possible per no quedar-te sense.
  • Abans d’inscriure’t revisa la política de cancel·lació/ devolució: Soc una joia no farà devolucions de tallers que l’alumne cancel·li amb menys de 3 dies d’antelació de l’inici d’aquest.
  • Si es cancel·lés el curs per no haver-hi suficients alumnes, Soc una joia es responsabilitza a retornar l’import total del taller.
  • Les inscripcions es realitzen via Bizum. Una vegada facis el pagament tindràs que enviar el justificanthola@socunajoia. Rebràs un correu de confirmació que hauràs de portar el dia del taller.

Precaucions Covid19:

  • Serà necessari l’ús de màscara dins del local en tot moment. No es pot entrar sense màscara.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic perquè pugueu usar-ho en entrar i sortir del local i també estarà en les taules.
  • Només podran entrar aquelles persones que estiguin inscrites a un taller.
  • Si conviviu amb persones contagiades si us plau us demanem que no vingueu per la seguretat de totes.
  • El local serà desinfectat abans i després del taller.
  • Totes les eines seran netejades.

Us demanem si us plau que ens ajudeu a mantenir aquestes mesures de seguretat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.