TALLER ALIANCES DE NOCES

Un taller per parelles que volen crear les seves aliances de noces amb les seves propies mans. Sense cap dubte, una experiència única que recordaràn tota la vida!

Més que unes aliances que els acompanyaran per sempre, són una joia per al record, carregades de les emocions que es viuen aquest dia.

Et vens al taller?

Com funciona? Aprenen tot el procés que hi ha darrere d’una joia mentre gaudeixen d’una bona estona deixant volar la seva creativitat i creant unes aliances super especials que representen 100% a la parella.

Quant val? El preu és de 460€ quan sigui en plata (pregunteu pel preu personalitzat quan sigui en or).

Per inscriure’t has d’omplir el formulari i fer el pagament per Bizum al número de telèfon: 647 39 03 17 indicant el teu nom – taller aliances. Una vegada efectuat el pagament, t’agrairia que m’enviïs el justificant via email a hola@socunajoia.com

Quan? Acordarem la data que millor os convingui.

Que inclou? El preu inclou el material i la guia del mestre de taller, en tot el que necessiteu en plata. L’or té un cost addicional. Es pot decidir in situ usar-la i pagar l’increment directament en el moment del taller.

EL QUE DIUEN DEL TALLER D'ALIANCES

Experiencia inolvidable

¡100% recomendable! Mariona es un encanto de persona. Te explica todo detenidamente y con todos los detalles. La vimos por Instagram y nos gustó su idea de hacernos las alianzas nosotros. Muy contentos y cualquier otra ocasión repetiremos.
Sarai B.

Sobre els tallers:

Els tallers s’imparteixen a l’espai Wow Art i Disseny, carrer de Sarret 57 Sabadell, Barcelona.

  • Abans d’inscriure’t revisa la política de cancel·lació/ devolució: Soc una joia no farà devolucions de tallers que l’alumne cancel·li amb menys de 3 dies d’antelació de l’inici d’aquest.
  • Les inscripcions es realitzen via Bizum. Una vegada facis el pagament tindràs que enviar el justificanthola@socunajoia. Rebràs un correu de confirmació que hauràs de portar el dia del taller.

Precaucions Covid19:

  • Serà necessari l’ús de màscara dins del local en tot moment. No es pot entrar sense màscara.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic perquè pugueu usar-ho en entrar i sortir del local i també estarà en les taules.
  • Només podran entrar aquelles persones que estiguin inscrites a un taller.
  • Si conviviu amb persones contagiades si us plau us demanem que no vingueu per la seguretat de totes.
  • El local serà desinfectat abans i després del taller.
  • Totes les eines seran netejades.

Us demanem si us plau que ens ajudeu a mantenir aquestes mesures de seguretat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Potser també t'agrada

Taller Comiat de solter/a