TALLER COMIAT DE SOLTER/A

Un taller per fer un comiat de solter/a diferent mentre gaudiu d’una bona estona i creeu una joia amb les vostres pròpies mans com un autèntic/a joier/a. Entre riures de complicitat!

Com funciona?

Qualsevol nivell és benvingut. Són sessions pensades per crear jugant a ser joier i ho farem a partir dels 6 passos imprescindibles per crear una joia, cadascú amb l’ajuda de tots i totes.

El taller és gran, ben il.luminat, i espaiós, podeu venir un grup gran, sense problemes.

Tenim eines per tothom!

També disposem d’office, amb cafetera, tetera, microones, nevera així que us podeu portar begudes (càpsules de cafè, infusions, llet) i descansar quan ho necessiteu!

I a més a més us sorprendreu de les boniques peces que sereu capaces de crear!

Veniu amb temps per gaudir sense mirar el rellotge!

Quant val? 60€ per persona (plata no inclosa*. Valorar en el propi taller quin metall utilitzar)

Per inscriure’t has d’omplir el formulari i fer el pagament per Bizum al número de telèfon: 647 39 03 17 indicant el teu nom – taller comiat. Una vegada efectuat el pagament, t’agrairia que m’enviïs el justificant via email a hola@socunajoia.com

Quan? Acordarem la data que millor os convingui.

Que inclou? El preu inclou el material i la guia del mestre de taller, en tot el que necessiteu. El material que farem servir serà el llautó i el coure. Si algú vol treballar amb plata, tindrà un cost addicional de 15€. Es pot decidir in situ usar-la i pagar l’increment directament en el moment del taller.

EL QUE DIUEN DEL TALLER COMIAT DE SOLTER/A

La nostra experiència amb el taller de "socunajoia" ha estat excel.lent. Si voleu fer un comiat de soltera ben original i creatiu en un lloc especial, aquesta és una bona proposta. Organitzar-ho tot amb la Mariona ha estat molt senzill. La seva proposta: fer un taller on cadascú pogués fer un anell personalitzat, de la mida material i estil que volgués.

Cap de nosaltres tenia nocions de joieria, però amb l'acompanyament de la Mariona hem aconseguit peces úniques, originals i 100% artesanals. Una experiència molt recomanable en un ambient distès on podreu deixar anar la vostra creativitat i imaginació.
Marta

Sobre els tallers:

Els tallers s’imparteixen a l’espai Wow Art i Disseny, carrer de Sarret 57 Sabadell, Barcelona.

  • Les places són limitades, et recomanem que t’inscriguis al més aviat possible per no quedar-te sense.
  • Abans d’inscriure’t revisa la política de cancel·lació/ devolució: Soc una joia no farà devolucions de tallers que l’alumne cancel·li amb menys de 3 dies d’antelació de l’inici d’aquest.
  • Les inscripcions es realitzen via Bizum. Una vegada facis el pagament tindràs que enviar el justificanthola@socunajoia. Rebràs un correu de confirmació que hauràs de portar el dia del taller.

Precaucions Covid19:

  • Serà necessari l’ús de màscara dins del local en tot moment. No es pot entrar sense màscara.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic perquè pugueu usar-ho en entrar i sortir del local i també estarà en les taules.
  • Només podran entrar aquelles persones que estiguin inscrites a un taller.
  • Si conviviu amb persones contagiades si us plau us demanem que no vingueu per la seguretat de totes.
  • El local serà desinfectat abans i després del taller.
  • Totes les eines seran netejades.

Us demanem si us plau que ens ajudeu a mantenir aquestes mesures de seguretat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Potser també t'agrada

Taller Aliances de noces