TALLERS REGULARS

Els tallers regulars son classes per aprendre joieria pas a pas un dia a la setmana durant 2h 30 minuts. Pots reservar tants dimecres com vulguis, sempre que hi hagi plaça fins a convertir-te en un autèntic/a joier/a.

Com funciona? Qualsevol nivell és benvingut. Durant totes les sessions estaràs atès pel mestre del taller que et guiarà segons les teves necessitats. Començaràs amb les tècniques bàsiques i a poc a poc aniràs ampliant coneixements.

Aprendràs a serrar, calar, esmerilar, picar, donar forma embotir, soldar, polir, etc. al teu ritme, experimentant amb els diferents processos i tècniques deixant-te portar i connectant amb la teva creativitat.

Quant val? El preu és de 54€/sessió i  la plata es paga a part. Pots apuntar-te en qualsevol moment sempre que hi hagi disponibilitat omplint el formulari que trobaràs aquí sota.

Quan? S’imparteixen tots el dilmecres de de 10.00 a 13.00 o de 17.00 a 20.00h durant tot l’any, fent les pauses que coincideixin amb les festes i vacances escolars. Els grups són reduïts, per treballar còmodament i amb seguretat i per oferir una atenció personalitzada.

Que inclou? El preu inclou el material i la guia del mestre de taller, en tot el que necessitis. El material que farem servir serà el llautó i el coure. Si algun alumne vol treballar amb plata, tindrà un cost addicional de 15€. Es pot decidir in situ usar-la i pagar l’increment directament en el moment del taller.lluns

EL QUE DIUEN DELS TALLERS REGULARS

M'he iniciat en la joieria de la mà de la Mariona SÓCUNAJOIA i estic encantada! Tant, que vaig fer un taller tastet i no vaig dubtar en aportar-me als tallers regulars de joieria.

Compta amb un taller magnífic amb totes les eines necessàries i la Mariona s'explica molt bé i t'ensenya diverses tècniques per assolir el teu objectiu. Mentre estàs creant la peça, passa el temps volant i enganxa molt!
Laia

Sobre els tallers:

Els tallers s’imparteixen a l’espai Wow Art i Disseny, carrer de Sarret 57 Sabadell, Barcelona.

  • Les places són limitades, et recomanem que t’inscriguis al més aviat possible per no quedar-te sense.
  • Abans d’inscriure’t revisa la política de cancel·lació/ devolució: Soc una joia no farà devolucions de tallers que l’alumne cancel·li amb menys de 3 dies d’antelació de l’inici d’aquest.
  • Si es cancel·lés el curs per no haver-hi suficients alumnes, Soc una joia es responsabilitza a retornar l’import total del taller.
  • Les inscripcions es realitzen via Bizum. Una vegada facis el pagament tindràs que enviar el justificanthola@socunajoia. Rebràs un correu de confirmació que hauràs de portar el dia del taller.

Precaucions Covid19:

  • Serà necessari l’ús de màscara dins del local en tot moment. No es pot entrar sense màscara.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic perquè pugueu usar-ho en entrar i sortir del local i també estarà en les taules.
  • Només podran entrar aquelles persones que estiguin inscrites a un taller.
  • Si conviviu amb persones contagiades si us plau us demanem que no vingueu per la seguretat de totes.
  • El local serà desinfectat abans i després del taller.
  • Totes les eines seran netejades.

Us demanem si us plau que ens ajudeu a mantenir aquestes mesures de seguretat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.